Spiller du Hardball uden ulykkesforsikring?

Dette indhold er sponsoreret

Hvor mange penge bruger du om året på Hardball? Alle der har været i gamet ved, at det ikke er en billig hobby. Mange danske hardballspillere bruger hvert eneste år flere tusind kroner på alt fra våben til udstyr, som er koster dem i dyre domme. Men der er et helt specielt stykke udstyr, som mange hardballspillere måske ikke tænker over, når de drager ud på kamppladsen og simulerer krig mod fjenden. Det er et usynligt stykke udstyr, som bør være lige så højt prioriteret som dine hjelm og beskyttelese briller – det er nemlig ulykkesforsikringen, der er ultravigtig at have med på slagmarken, når du giver dig i kast med hardball. Forsikringer er ikke nødvendigvis det man tænker allermest over, når man skal indkøbe udstyr til hardball, omend det kan vise sig at blive den allervigtigste investering, man nogensinde har gjort sig. For selvom man ikke tænker over det, så kan Hardball jo være en lidt farlig og hårdtslående sport, hvor det ikke er udelukket, at man kan slå sig, mens man spiller. 

I denne artikel ser vi derfor på vigtigheden af, at du har en ulykkesforsikring, når du spiller hardball. Vi ser på, hvad din ulykkesforsikring egentlig dækker, og hvordan du vælger den bedste. Læs derfor med og bliv klogere på et af de måske vigtigste stykker udstyr du skal have med, når du vil igang med at spille hardball – forsikringen.

Derfor SKAL du have en ulykkesforsikring, når du spiller hardball

Grundlæggende skal du have en forsikring, der dækker ulykker selvom du ikke spiller hardball. Det er en af de vigtigste udgifter du har i dit budget, men vigtigheden af den kommer i særdeleshed til udtryk, når du spiller hardball. For her kan der nemt ske ulykker og du kan slå dig eller forvolde skade på andre, hvis du er uheldig med dit våben. Skulle uheldet være ude, så er det her din ulykkesforsikring, din redning og den der går ind og dækker det økonomiske. 

Lige så vigtig som at have beskyttelsesbriller og udstyr på

Derfor er en ulykkesforsikring, når du spiller hardball så ekstrem vigtig at have med sig. På mange måder kan man sidestille den med at tage sin hjelm eller beskyttelsesbriller på, når man er inde på området – du spiller heller ikke hardball uden at beskytte øjnene – så hvorfor ikke beskytte dig selv fuldstændig med en ulykkesforsikring?