Design din egen hardballbane og lad andre klare arbejdet

Dette indhold er sponsoreret

Har du nogensinde drømt om at designe din helt egen hardballbane, som dig og dit team kunne spille på? Du har måske allerede alle ideerne i hovedet, og ved præcis hvordan den skal se ud. Mange hardballspillere har forskellige præferencer til baner altafhængig af, hvordan de bedst kan lide at spille spillet. Mange snigskytter foretrækker tæt bevokset og bebyggede baner over store arealer, hvor de kan gemme sig og tage deres mål ud. Folk med automatvåben er måske mere til close-quarterbanerne, så det bliver nemmere at ramme de forskellige spillere. Er du en af dem, der gør med en bane-designer i maven, så er der måske ikke så langt fra tanke til handling. Der er ihvertfald professionelle virksomheder, der kan sørge for at køre jorden væk, når du har gravet ud til bunkere og skyttegrave. Desuden kan du ofte finde enten gratis eller super billige rekvisitter som biler, skure og meget andet på f.eks. DBA og Facebook-marketplace og lignende. Så mangler du jo bare at finde et stykke jord, og så kan du komme igang med at spille på din helt egen hardball-bane. 

Du kan se mere via linket her, hvis du skal have hjælp til f.eks bortkørsel af jord i forbindelse med anliggelse af din hardball-bane her: https://semos.dk/bortkoersel-af-jord/ 

Bortkørsel af jord, tilbygninger, skrotbiler mm.

Det kræver mange forskellige evner at anligge en ny hardball-bane, så den ser ud som som du ønsker. Her skal du både være en form for arkitekt, anlægsgartner og håndværker, hvis den skal være helt perfekt. Det kan være du får brug for professionelle virksomheder og håndværker til nogle af opgaverne, og her kan linket øverst i artiklen være til stor hjælp, hvis du f.eks. skal have kørt jord væk eller lignende. 

Hvordan ser din perfekte hardball-bane ud?

Alle hardball-spillere drømmer om at designe deres helt egen bane, som de kan spille på. Hvad enten du går med drømme om at genskabe Terminal fra Modern Warfare 2 eller bygge et fort for at spille capture the flag eller lignende gamemodes. Uanset om du har planer om at rekreere baner fra dine yndlingsskydespil eller har andre planer for din kommende hardball-bane, så kræver det faktisk ikke mere end et lille stykke land eller et skovareal, samt en håndfuld rekvisitter, for at komme igang med at spille på din helt egen bane.