Disse CS:GO-våben kan også fås som hardball-våben

Dette indhold er sponsoreret

Hardball og computerspil har gennem tiderne hængt en smule sammen. I hvertfald med genren “First Person Shooters”, der jo er en simulation af rigtige krigsscenarier, ligesom hardball er det. I CS:GO for eksempel, er spillet meget lige formatet hos de fleste hardball-klubber, hvor det gælder om at dræbe modstanderen eller modstanderholdet. Hvis man er som de fleste hardball spillere, har man også prøvet CS:GO og måske endda set de professionelle esports-udøver spille turneringer. Her har man kigget med deres perspektiv og set forskellige hold og spillere crosshairs, og hvordan de spiller. Faktisk vil man formentlig kunne genkende en del af våbnene i CS:GO, da mange af dem også kan fåes som Hardball-våben. I denne artikel kigger vi derfor på tre våben, der er populære både i den virtuelle krigsverden og når de danske hardballspillere mødes og simulerer krig. Der er nemlig rigtig mange af de samme våben, da både hardball- og CS:GO-verdenen har taget inspiration fra det virkelige livs krigsvåben.

Desert Eagle

Måske det mest ikoniske håndvåben, der nogensinde er produceret i historien, hvis man ser bort fra .44 / .357 Magnum Revolveren. Desert Eagle med tilnavnet “Deagle” er uden sammenligning den mest legendariske pistol i CS:GO, hvor den har evnen til at dræbe fjender med blot ét enkelt skud i hovedet selvom modstanderen bærer hjelm. Den har leveret både store spil og været joker siden Counter Strike kom ud første gang, men kræver seriøs øvelse for at mestre. I hardball er Desert Eagl’en måske mere set som et sekundært backup våben, da de fleste entusiaster har automat- eller snigskytterifler. Dog er begge våben altid en majestætisk tilføjelse til spillene uanset om det er online eller offline. 

AK-47

Der er ét våben i verden, der er mere populært end noget andet. Et våben, der altid er top of mind uanset om man er våbeninteresseret eller ej. AK-47 Kalashnikov er suværent verdens mest udbredte riffel. Den bruges af alle ligefra det russiske miltær til Islamisk Stat og sydamerikanske guerilla-militser. Det er primært dens vanvittige holdbarhed og modstandsdygtighed i forhold til alle mulighed udfordringer, der gør den til det. Netop dette har også gjort, at den er fast inventar på hardball-banen, når spillere mødes landet over. Ligeledes er den en af de mest populære terrorist-rifler i CS:GO-arsenalet, da den som Desert Eagle-pistolen også dræber ved ét skud i modstanderens hoved. 

AWP

Sidst, men absolut ikke mindst skal vi også have plads til en snigskytteriffel på listen over våben, der er fælles for Hardball og CS:GO. AWP’en som den hedder i Counter-Strike er som regel også en fast del af snipernes inventar på hardball-banen. Her vil man formentlig finde den under navnet Mauser AW eller AW. .307 cal, men produktet er cirka det samme. En eksplosiv super-sniper med bolt-action system, der får modstanderne lagt ned, hvis man rammer dem. Med denne snigskytteriffel er der garanti for pengene, og det kan mærkes når man rammes af en kugle fra dette tyske monster.