Skyd julehandlen igang med Black Friday

Dette er sponsoreret indhold

Det kan være dyrt at shoppe julegaver, men siden 2013 har man i Danmark kunne skyde årets julehandel i gang med årets travleste handelsdag – Black Friday. Her kan der være mange penge at spare, når butikkerne bekæmper hinanden om at have de bedste og største tilbud. I dette Black Friday 2019 katalog kan man se et udvalg af de mange butikker, der står klar d. 29. november med gode tilbud. For nogle kan Black Friday være en hektisk begivenhed, og fordi begivenheden stadigvæk er forholdsvis ny i Danmark, så er det måske heller ikke alle som helt ved, hvad Black Friday er for noget, og hvordan det er opstået. 

En amerikansk begivenhed

Black Friday er oprindeligt en amerikansk begivenhed, der opstod i Philadelphia i starten 1960’erne. Termen blev brugt til beskrivelsen af den voldsomme trafik og menneskemængde, der samlede sig i gaderne dagen efter den store amerikanske helligdag Thanksgiving. Siden har termen spredt sig over USA og efterfølgende til det meste af verden. Black Friday foregår én gang om året, og falder altid dagen efter Thanksgiving, som altid ligger på den fjerde torsdag i november. Uofficielt regnes Black Friday for at være dagen, hvor den store julehandel skydes i gang, hvilket er forståeligt med alle de tilbud og penge, der kan spares på alle julegaverne. Black Friday gjorde sit indtog i Danmark i 2013, og allerede i 2015 slog dagen rekord, som den største handelsdag på året baseret på antallet af dankorttransaktioner. Det er heller ikke unormalt, at dankortterminalerne og butikkernes online webshops bryder sammen på grund presset fra alle dem, som gerne vil have fingrene i de gode tilbud. Og netop på grund af de mange mennesker kan Black Friday være en hektisk dag at komme igennem, men det kan betale sig at stille i kø for besparelserne. Så kan der måske endda også være ekstra råd til noget selvforkælelse. Man må ikke glemme at forkæle sig selv op til jul. 

Få stærke besparelser på udstyr og tilbehør

Nogle gange kan man godt synes, at man mangler noget nyt udstyr eller tilbehør til sit airsoft- eller softgun-gevær eller til den næste paintball-kamp med vennerne, og så kan det være en god idé at skrive Black Friday i kalenderen. Det skal helst være det rigtige og det bedste udstyr, da det kan have konsekvenser, hvis det ikke er i orden. Men sådan udstyr og tilbehør kan hurtigt blive dyrt, og derfor kan Black Friday være ideel til at gå shop amok, uden at man behøver at skulle af med en hel bondegård, for at få råd til det hele. Inden man begiver sig ud på sin shoppingtur, så kan det være en god idé, at sammenligne de forskellige butikkers tilbud, så man sikre sig at få sine varer til den bedste pris, så der måske også kan blive fyret lidt ekstra op for julegaverne til dem, man holder af, samt til sig selv.