Guiden til den bedste Internet Browser

Dette indhold sponsoreret

Vi bruger internettet dagligt til rigtig mange ting. Måske skal vi undersøge det bedste hardballudstyr, når vi mangler nyt. Måske skal vi deltage i et møde online. Og måske skal vi streame Netflix i vores fritid. Med et stort internetforbrug er det derfor helt uundværligt at have en god browser, for det er det program på computeren, som du bruger til at gå på internettet med. Men hvad er den bedste internet browser til dit internetbrug og behov? Der findes et hav af forskellige internet browsere, såsom Internet Explorer, Google Chrome, Edge, Firefox og Safari, som man kan vælge imellem. Men det kan være svært at finde ud af, hvad forskellen egentlig er på de forskellige browsere. Læs med herunder og bliv klogere på netop disse ting.

Hvilken browser skal du vælge?

De mange forskellige Internet browsere har hver især diverse fordele og ulemper, så det kan være svært at vurdere, hvilken der er bedst. Derudover afhænger det også utrolig meget af, hvad man bruger internettet til.

Internet Explorer

Internet Explorer er en af de mest kendte og ældste browsere, der findes, og er den browser, som er installeret på alle Windows computere på forhånd. Dog er den igang med at blive udfaset i dag og overtaget af Microsoft Edge. Internet Explorer egner sig godt til dig, hvis du har en Windows computer og kun har brug for de mest basale programmer og samtidig vil have en browser, der konstant opdateres med henblik på øget sikkerhed og andre forbedringer.

Google Chrome

Googles Chrome er én af de absolut mest populære browsers, som faktisk over halvdelen af alle danskere bruger på deres computer. Hvis du er tilhænger af Googles øvrige services, såsom Google Maps, Gmail og Google Docs, er det er en rigtig god browser at bruge!

Safari

En anden super populær browser er Safari, som er udviklet af Apple. Den bruges på næsten halvdelen af alle danskeres smartphones til trods for, at den kun virker på produkter fra Apple. Hvis du har produkter fra Apple, er Safari derfor et oplagt valg for dig.

Mozilla Firefox

Non-profit organisationen Mozilla Foundation står bag browseren Mozilla Firefox med målet om et åbent og frit internet for alle. Det gør også denne browser ret populær i Danmark, da alle danskere, som ikke ønsker at støtte nogle af de helt store kommercielle spillere på markedet, typisk vælger Mozilla Firefox i stedet for.