ARES WA2000 Oprindelig købt fra Redwolf Airsort for små fire år siden, da de fik fat i et enkelt eksemplar. Der er i altovervejende grad tale om et samlerobjekt til væggen eller hylden, snarere end til en tur i smatten - om ikke andet på grund af vægten på 6,7 kg og det temmelig uhandy stangmagasin med plads til 50 kugler. Til gengæld følger der tre flotte dummy-patroner med i det "rigtige" magasin. (Skal den bruges til andet og mere end pynt, kan du ifølge ARES forvente 360 FPS. Det har jeg dog ikke efterprøvet, og du skal under alle omstændigheder først udvise en smule teknisk snilde, da magasinet af en eller anden grund ikke fører kuglerne ordentligt ind i kammeret. Dertil kommer en mindre skønhedsfejl i træet ved grebet (se sidste billede), som altid har været der.) Våben 5352 2000 )
Dato: 2017-9-3

ARES WA2000

Sælges
kr. 2.000
 |

Beskrivelse

Oprindelig købt fra Redwolf Airsort for små fire år siden, da de fik fat i et enkelt eksemplar. Der er i altovervejende grad tale om et samlerobjekt til væggen eller hylden, snarere end til en tur i smatten - om ikke andet på grund af vægten på 6,7 kg og det temmelig uhandy stangmagasin med plads til 50 kugler. Til gengæld følger der tre flotte dummy-patroner med i det "rigtige" magasin.

(Skal den bruges til andet og mere end pynt, kan du ifølge ARES forvente 360 FPS. Det har jeg dog ikke efterprøvet, og du skal under alle omstændigheder først udvise en smule teknisk snilde, da magasinet af en eller anden grund ikke fører kuglerne ordentligt ind i kammeret.
Dertil kommer en mindre skønhedsfejl i træet ved grebet (se sidste billede), som altid har været der.)
Jakob H
Mand - 30 år
Oprettet: 03-09-2017
- Mand - 30 år - Oprettet: 03-09-2017
Kontakt sælger

30274497

Svar til: ARES WA2000


bruger cookies til at huske dine indstillinger, målrette annoncer og til statistik.         Læs mere...