Hardball våben - B&T Mp5A3 & Advanced Military Dot Jeg sælger mit hardball våben Mp5A3 med indbygget kraftig lommelygte samt Advanced Military Dot Sigte med rød dot, som er blevet monteret på hardball våbnet. Hele formålet da jeg købte våbnet var at jeg ville til og spille, men det skete aldrig, så våbnet er kun blevet brugt til at skyde efter skydeskiver med, og våbnet er ikke blevet brugt ret meget, og står derfor næsten som nyt. Både fronten, upper receiver, lygten, dele af kolben og magasinet er udført i aluminium med et flot realistisk finish. Sigtet er et lækkert kvalitets rødpunkts sigte fra Swiss Arms med rødt kryds. Sigtet er udført i metal med kraftig montage. I købet med følger der batterier til lommelygten, batteri til våbnet samt oplader, et batteri til sigtet, selve sigtet og 3 metal magasiner plus det som sidder i våbnet, som har samme kvalitet. Jeg sælger derfor dette, da jeg ikke får brug for det mere, og håber en anden kan få glæde af det. Det hele har en samlet værdi på 3600kr, men kom med et bud! Våben 4116 1000 )
Dato: 2017-6-3

Hardball våben - B&T Mp5A3 & Advanced Military Dot

Sælges
1.000 kr.
 |

Beskrivelse

Jeg sælger mit hardball våben Mp5A3 med indbygget kraftig lommelygte samt Advanced Military Dot Sigte med rød dot, som er blevet monteret på hardball våbnet. Hele formålet da jeg købte våbnet var at jeg ville til og spille, men det skete aldrig, så våbnet er kun blevet brugt til at skyde efter skydeskiver med, og våbnet er ikke blevet brugt ret meget, og står derfor næsten som nyt. Både fronten, upper receiver, lygten, dele af kolben og magasinet er udført i aluminium med et flot realistisk finish. Sigtet er et lækkert kvalitets rødpunkts sigte fra Swiss Arms med rødt kryds. Sigtet er udført i metal med kraftig montage.
I købet med følger der batterier til lommelygten, batteri til våbnet samt oplader, et batteri til sigtet, selve sigtet og 3 metal magasiner plus det som sidder i våbnet, som har samme kvalitet.
Jeg sælger derfor dette, da jeg ikke får brug for det mere, og håber en anden kan få glæde af det.
Det hele har en samlet værdi på 3600kr, men kom med et bud!
Mathias
Mand - 22 år
Oprettet: 26-01-2014
- Mand - 22 år - Oprettet: 26-01-2014

Svar til: Hardball våben - B&T Mp5A3 & Advanced Military Dot


bruger cookies til at huske dine indstillinger, målrette annoncer og til statistik.         Læs mere...