LCT AS VAL. Hej folkens. Jeg sælger min VAL, da jeg ikke får den brugt mere. Den er produceret af LCT, og er i fuld stål konstruktion, så det er en tung dame i top kvalitet. Intert er der skiftet fjeder til en m120 fjeder, og går ca. 1.71J. Motor er skiftet til en kraftigere (no name). Løbet er skiftet ud med et prometheus 6.03 stål løb, og sammen med et lilla prometheus giver det en rigtig god rækkevide, samt god kuglebane. Trigger er en retro arms speed trigger, men den almindelige medfølger også. Motor huset er blevet boret en tand op, da gevindet var ødelagt, og det er skiftet skrue i grebet, men det holder godt. Geværet har også fået et GATE PICOaab mosfet, som giver en god og hurtig trigger respons.   Ekterns er der sat paracord om kolben. Jeg har lavet et sling mount foran, samt boret gevind, og sat rail på løbet, både foran til en lygte og bagerst til fx et greb. Reddot og greb medfølger ikke. Der medfølger: 10 lowcap magasiner. 1 highcap magasin. Real steel scope mount fra en svd som er moddet til at passe Val'en. Rem fra VSO. 11.1 batteri. Std. trigger. 10 magpuls Geværet kan ses og afprøves i Vejen (Jylland). Prisen er 4000,- plus porto Våben 3783 3700 )
Dato: 2017-2-1

LCT AS VAL.

Sælges
3.700 kr.
LCT AS VAL.
 |

Beskrivelse

Hej folkens.

Jeg sælger min VAL, da jeg ikke får den brugt mere.
Den er produceret af LCT, og er i fuld stål konstruktion, så det er en tung dame i top kvalitet.

Intert er der skiftet fjeder til en m120 fjeder, og går ca. 1.71J. Motor er skiftet til en kraftigere (no name). Løbet er skiftet ud med et prometheus 6.03 stål løb, og sammen med et lilla prometheus giver det en rigtig god rækkevide, samt god kuglebane. Trigger er en retro arms speed trigger, men den almindelige medfølger også. Motor huset er blevet boret en tand op, da gevindet var ødelagt, og det er skiftet skrue i grebet, men det holder godt. Geværet har også fået et GATE PICOaab mosfet, som giver en god og hurtig trigger respons.  
Ekterns er der sat paracord om kolben. Jeg har lavet et sling mount foran, samt boret gevind, og sat rail på løbet, både foran til en lygte og bagerst til fx et greb. Reddot og greb medfølger ikke.

Der medfølger:
10 lowcap magasiner.
1 highcap magasin.
Real steel scope mount fra en svd som er moddet til at passe Val'en.
Rem fra VSO.
11.1 batteri.
Std. trigger.
10 magpuls

Geværet kan ses og afprøves i Vejen (Jylland).
Prisen er 4000,- plus porto
Rasmus K
Mand - 29 år
Oprettet: 04-01-2017
- Mand - 29 år - Oprettet: 04-01-2017

Svar til: LCT AS VAL.


bruger cookies til at huske dine indstillinger, målrette annoncer og til statistik.         Læs mere...