MP5 classic army Fin mp5 fra classic army. Alderen er ukendt, men den er af ældre dato. Den skyder ca. 110m/s med en .25g kugle, og er rimelig træfsikker på rimelige afstande. På frontgrebet er monteret en lille R.I.S stribe til et lille lys. Desuden er en af skruerne bagtil (på højre side) udskiftet med en øjeskrue som er brugt som slingpoint. den har monteret en lav kikkertbro, men en højere fra HurricanE medfølger. der medfølger 3 highcap magasiner (200 skud) hvor de to har mistet låget til hullet hvor de fyldes (se billede) - dette kan dog overkommes med lidt tape efter man har fyldt dem op. De to batterier på billedet er døde (eller ved at dø - jeg er lidt væk i det), men jeg kan købe et helt nyt lipo 2s (7.4v) 1300mah for 80kr ekstra, hvis du vil have et med. ellers skriv hvis du ikke vil have de gamle batterier med. Vær opmærksom på at den sluger lidt strøm, så hold øje med spændingen på dir batteri - god ide at have en tester med på banen Den befinder sig i Holte og kan sendes for 60kr uden omdeling med postdk Våben 2289 500 )
Dato: 2015-9-6

MP5 classic army

Sælges
500 kr.
 |

Beskrivelse

Fin mp5 fra classic army. Alderen er ukendt, men den er af ældre dato. Den skyder ca. 110m/s med en .25g kugle, og er rimelig træfsikker på rimelige afstande.
På frontgrebet er monteret en lille R.I.S stribe til et lille lys. Desuden er en af skruerne bagtil (på højre side) udskiftet med en øjeskrue som er brugt som slingpoint. den har monteret en lav kikkertbro, men en højere fra HurricanE medfølger.

der medfølger 3 highcap magasiner (200 skud) hvor de to har mistet låget til hullet hvor de fyldes (se billede) - dette kan dog overkommes med lidt tape efter man har fyldt dem op.

De to batterier på billedet er døde (eller ved at dø - jeg er lidt væk i det), men jeg kan købe et helt nyt lipo 2s (7.4v) 1300mah for 80kr ekstra, hvis du vil have et med. ellers skriv hvis du ikke vil have de gamle batterier med.
Vær opmærksom på at den sluger lidt strøm, så hold øje med spændingen på dir batteri - god ide at have en tester med på banen

Den befinder sig i Holte og kan sendes for 60kr uden omdeling med postdk
Kasper R
Mand - 25 år
Oprettet: 08-07-2014
- Mand - 25 år - Oprettet: 08-07-2014

Svar til: MP5 classic army


bruger cookies til at huske dine indstillinger, målrette annoncer og til statistik.         Læs mere...