TacGear udstyr, hylstre og kugler sælges Hej Jeg sælger lidt forskelligt, og der er ingen fast pris på nogen af delene - blot byd :-) Så tager vi den derfra - er dit bud urealistisk så spar dog både din egen og min tid :-) Jeg har desværre ikke nået at bruge det meget, og nu har jeg besluttet det er bedre at komme af med det, end det bare ligger og fylder plads. De fleste af tingene(alt TacGear bl.a.) er kun brugt tre gange! - TacGear taktisk vest med plads til magasiner og andet (er OneSize) - TacGear bukser str. 85 (Passer til en mellem ca. 180-190 cm) - TacGear jakke str. 48/50 (Passer til en mellem ca. 180-190 cm) - Pistolhylstre - bl.a. et i dansk camouflage og et med klik udløser, så pistolen hurtigt kan trækkes. - Strike system handsker (large) - Bælte - Hue til hjelm - Sikkerhedsmaske med automatisk ventilation - lavet af en elektriker ;-P Er sat sammen af to forskellige masker, så man kan komme tæt på geværet og tage ordentligt sigte. - 3 x 5.000 kugler a' 0,20 gram. Der er ingen fast pris på nogen af delene - blot byd :-) Så tager vi den derfra - er dit bud urealistisk så spar dog både din egen og min tid :-) Hav en god dag. Tilbehør og udstyr 2034 )
Dato: 2015-4-24

TacGear udstyr, hylstre og kugler sælges

Sælges
Byd!
 |

Beskrivelse

Hej

Jeg sælger lidt forskelligt, og der er ingen fast pris på nogen af delene - blot byd :-) Så tager vi den derfra - er dit bud urealistisk så spar dog både din egen og min tid :-)

Jeg har desværre ikke nået at bruge det meget, og nu har jeg besluttet det er bedre at komme af med det, end det bare ligger og fylder plads. De fleste af tingene(alt TacGear bl.a.) er kun brugt tre gange!

- TacGear taktisk vest med plads til magasiner og andet (er OneSize)
- TacGear bukser str. 85 (Passer til en mellem ca. 180-190 cm)
- TacGear jakke str. 48/50 (Passer til en mellem ca. 180-190 cm)
- Pistolhylstre - bl.a. et i dansk camouflage og et med klik udløser, så pistolen hurtigt kan trækkes.
- Strike system handsker (large)
- Bælte
- Hue til hjelm
- Sikkerhedsmaske med automatisk ventilation - lavet af en elektriker ;-P Er sat sammen af to forskellige masker, så man kan komme tæt på geværet og tage ordentligt sigte.
- 3 x 5.000 kugler a' 0,20 gram.

Der er ingen fast pris på nogen af delene - blot byd :-) Så tager vi den derfra - er dit bud urealistisk så spar dog både din egen og min tid :-)

Hav en god dag.
Sebastian K
Mand - 28 år
Oprettet: 24-04-2015
- Mand - 28 år - Oprettet: 24-04-2015
Kontakt sælger

50405453

Svar til: TacGear udstyr, hylstre og kugler sælges


 • Sebastian K

  Tilmeldt: apr 2015
  Annoncer: 2
  4 år siden

  Hej Dorte - 400 kr. + fragt. Eller 700 kr. i alt for både jakke og bukser = 100 kr. sparet.

 • Dorte J

  Tilmeldt: maj 2015
  4 år siden

  hva' skal du have for bukserne?

bruger cookies til at huske dine indstillinger, målrette annoncer og til statistik.         Læs mere...