M.EM.EBruger på harball - danmarks største site for hardball
Dato: 2014-1-7

M.E Tilmeldt: nov 2013
Emner: 2
Svar: 4

Hvor skal man starte?

hvilket udstyr er godt som en begyndelse. Ved ikke hvor jeg skal starte og har søgt en del rundt på google, men har brug for nogle gode råd.

       Gå til sidste svar »

Svar til: Hvor skal man starte?

 • nicolaj H Tilmeldt: jan 2014
  Emne: 1
  Svar: 58
  Våben: 2
  Annoncer: 1
  6 år siden

  Køb noget ordenligt grej fra starten da alt andet bare bliver for dyrt i længden. startede selv med at købe billigt grej og det kan bare ikke betale sig

 • Kok Tilmeldt: jan 2014
  Emne: 1
  Svar: 7
  Våben: 2
  Fotoalbum: 1
  6 år siden

  Som nicolaj siger er det helt klart bedst at købe kvalitet fra starten.
  Men hvis du ikke er helt sikker på om det er noget for dig, vil jeg råde dig til at prøve dig frem ved at, leje, låne eller bare købe et meget billigt våben som en start.

  Man kan nemlig sagtens få en fornemelse for sporten med et billigt lorte våben. Men bliver du først hooked, begynder det at trække ned på kontoen.

 • Henrik T Tilmeldt: jan 2014
  Svar: 3
  Annoncer: 1
  6 år siden

  Hvis du har prøvet at spille , så er det som de skriver , start med et godt våben , vælg en platform som mange bruger M4 , alle kan hjælpe og der er 1000 muligheder til den platform, tøj , ja man kan spille i alt men bestemt nemmere med noget som kan tåle det, snopperiet om det skal være nogle bestemte mærker, ja det betyder ikke det vilde, man spiller ikke bedre , men nogle af mærke tingene er mere gennemtænkt

Svar til: Hvor skal man starte?




bruger cookies til at huske dine indstillinger, målrette annoncer og til statistik.         Læs mere...